tisdag 18 februari 2014

Drängaskåpet

Måste visa er ett litet fynd som jag gjorde häromdagen, eller kanske inte så litet, jag talar ändå om ett skåp. På lunchen passerade jag en inredningsaffär som skulle slå igen och hade 80% på allt i butiken. Det var sista dagen de hade öppet och jag blev kär i det gamla skåpet direkt och efter typ 5 minuters betänketid så slog jag till. Nu var det bara en sak kvar - frakten. Skåpet måste bort samma dag. Som tur var så har jag en snäll kollega som tog lastbilen och hjälpte mig.


Dålig bild tagen på vårt lager som inte gör det rättvisa 
men snart ska det hitta sin rätta plats.

Kram!

söndag 16 februari 2014

Long time no see

Snälla ni nu har det gått över en vecka sen jag visade mig här men kan bara säga att mycket jobb, flytt och allt annat gjort att det bara blev för mycket och att jag måste vila mig. Men igår så fick jag energipåfyllning  i massor. Jag var på ABBA the museum med mina goa, busiga, tokiga körvänner och vi gick all in som ni ser. Så roligt att förgylla tillvaron, inte bara för oss själva utan vi fick också många kommentarer från besökare som tyckte att vi även lyste upp deras dag. Så roligt att även glädja andra.







Vi fick äran att bli "Visitor of the day" och blev filmade av Jessica på museet 
så nu ligger vi ute på den officiella "Abba the museum" FB sidan.



Tack härliga vänner för en underbart kul eftermiddag och kväll! 
Superladdad för en ny vecka.

Puss & Kram!

torsdag 6 februari 2014

Möbelmässan

Hej,
Har ni det bra? Jag sitter just nu och slötittar på Antikrundan och väntar på att det ska bli morgondag så att vi äntligen får flytta.

Jag hann i allafall med en liten tur till möbelmässan eller som den faktiskt heter Stockholm Furniture Fair idag och här kommer lite bilder på en för mig ny favorit - molo.










Häftiga väggar, möbler och lampor som är som moln i olika 
sorters veckat pappmaterial, du hittar mer på deras hemsida här.
Superläckert!

Nästa gång jag kikar in till er så blir det
från vårt nya hem.

Puss!

måndag 3 februari 2014

Säg är det konstigt ...

... att man längtar bort nån gång? Så här lever vi just nu.


Men snart så :)

Kram!

söndag 2 februari 2014

Knitting Peace

Hej!
Hur har ni det? Nu är vi redan inne i februari och förra veckan bara rusande iväg. Är det samma för er? Vi hann i allafall med att se en fantastisk föreställning i onsdags. Underbara Cirkus Cirkör var på Dansens Hus med deras Knitting Peace. Jag hade sådan tur som fick tips om den och lyckades få biljetter med kort varsel.  Att se den var något utöver det vanliga, Som vanligt så får man inte fotografera något under själva föreställningen men jag tog några bilder i början och på alla vackra skapelser i foajén.















Vacker scenografi och dekor, magiskt ljus, superbra musik,
fina kläder, annorlunda framträdanden och fantastiska duktiga artister.

Ja allt var förtrollande och magiskt!
Tack Cirkus Cirkör!